EN HEL DEL SHOPPING

Shopping / Permalink / 0
Hej! De senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med min syster i Motala. Jag har blekt slingor och klippt mig, tagit en fika med Jennifer, träffat släkt och åkt till Ullared! Det jag främst köpte på Ullared var faktiskt träningsgrejer: en yogamatta, en kettlebell och två hantlar. Men lite övrig shopping från Ullared, i Motala och innan kan ni se här nedan. Imorgon ska jag göra ögonfransförlängning!!! Så taggad. Hoppas allt är bra med er, kram! 
 
En fin volangtröja. Tycker verkligen om denna! 
En spetskofta
Ett jättefint linne som dock var alldeles för stort i banden... Som tur var tog jag med detta ner till Motala nu i helgen, så mormor har sytt om banden och äntligen kan jag använda detta!! 
En stickad Ralph Lauren tröja. 
 
Fyra nya klänningar, om man bara kan få använda dem snart... 
Enkel väska med silverdetaljer
Anteckningsblock som liknar Louis Vuitton allmanacka som jag såå gärna vill ha. Dock går den på 6000 och denna på 13 kr. Lite skillnad! 
Ett jättefint lite längre linne jag fick av Marie
Smycken
En SKITSNYGG byxdress som är slutsåld överallt... MEN i lilla Motala fanns den i storlek i både vitt och svart, sån tur att jag sprang på denna!!
Och så slutligen två träningsplagg jag fyndade på Ullared. En träningströja och ett lite kortare träningstigths att ha nu till sommaren! 
Till top