LITE PRESENTER

Vardag / Permalink / 0
 
Några bilder från min födelsedag! Nu ser jag att jag glömt ladda över flera bilder från kameran, men jag hade i alla fall en jättebra dag! En solig dag, på lunchen bjöd Tony ut mig på Invito och sedan åkte jag hem för att dekorera tårtan. På kvällen åt vi, familj och släkt, middag på Opus och sedan hem för att äta tårta. Jag fick en jättefin blus från ZARA som jag hade önskat mig, en hjärtformad hylla (som jag tänkt köpa hur länge som helst...!!), ett nytt träningsset med träningstigths, träningslinne och en supersnygg sportbh, lite inredning, duschtvål & bodysorbet från The Body shop och sist men inte minst: En resa till Stockholm, nästa helg!! Är sååå pepp!!!! 
 
Bortsett från detta har jag även en klipp&sling tid inbokad samt en resa till Motala och Ullared. Maj kommer bli såååå bra!! 
 
Ikväll väntar 18-årsfirande för mig med middag hemma hos mig med mina kära vänner. Hoppas på en jättebra kväll! 

SHOPPINGTISDAG

Vardag / Permalink / 0
 
Idag kände jag att det var en riktig shopping-tisdag! Så jag stannade till på stan efter skolan, och med mig hem fick jag en ljusrosa skjorta, en vit lite längre kjol (som jag funderar på att ha på lördag när jag för övrigt ska fira min 18-årsdag med mina vänner!!), ett par mönstrade byxor och en ljusrosa halsduk. Utöver detta köpte jag även ett nytt mobilskal i roséguld samt en flytande highligther. 
 
Häromdagen beställde jag också tre plagg från Bubbleroom, längtar tills de dimper ner i brevlådan och hoppas hoppas hoppas verkligen att de hinner komma innan torsdag!!
 
För övrigt har jag haft en bra dag. Sovmorgon imorse och därefter skola till ca halv tre, sedan en sväng på stan. Fick även tillbaka en uppgift i samhälle som jag fick A på och nu ska jag sätta mig ned framför iPaden och ägna resten av denna eftermiddag till att skriva klart en religionsuppgift (som jag för övrigt redan skrivit 10 sidor på.... suck). Men men, det måste ju göras.
 
Puss och kram!! 
Till top