KLÄNNING

Shopping / Permalink / 0
 
Ytterligare en ny klänning, från H&M.
 
Hej! I onsdags åkte jag och Erik till Birsta, även fast ingen av oss köpte någonting annat än mat haha :-( Efter det åkte vi hem till honom och sov där. Därefter skulle han åka o jobba så jag satte mig och väntade på bussen, som aldrig kom... Insåg att det var röd dag = bussarna gick som en söndag = första bussen gick klockan tio från honom. Och där satt jag strax innan nio. Haha, det hela slutade med att jag helt enkelt fick gå hem. Tur det var jättefint väder igår till skillnad från idag! 
 
På kvällen kom Erik till mig i alla fall. Vi bakade kladdkaka med Emma och sedan gick vi till Evelina en stund där några andra var. Sedan gick vi hem hit och somnade ganska på en gång, eftersom vi skulle upp sju imorse.. Gick upp och sa hejdå till Erik ( :-( ) som jag inte kommer få träffa på en vecka och somnade sedan om till nu ungefär. Vad jag ska göra av den här dagen vet jag inte riktigt än, men imorgon står shopping med bästis på schemat. Wie! Puss 

BUS

Shopping / Permalink / 1
 
Brun utan sol. Så härligt att snabbt få lite färg så man kan gå barbent när vädret tillåter. 

NY VÄSKA

Shopping / Permalink / 0
 
Ny väska från H&M, 199 kr. Den kommer ni få se hänga på min axel många många gånger i sommar. 
 
Hejsan! Insåg att jag inte berättat någonting om senaste tiden. I lördags var jag med Erik och vi såg på bio. Hela söndagen och måndagen ägnade jag åt plugg, och nu är jag klar med sista spanskaprovet, sista matteprovet och sista historiainlämningen. Har bara en uppsats i ungdomskultur och en i psykologi kvar att skriva nu, men det får bli till veckan. De närmsta dagarna ska jag spendera så mycket tid jag bara kan med Erik som åker till Turkiet i helgen. Kommer sakna han så mycket.
 
Puss. 
 
Till top