NU VAR DET LÄNGE SEDAN

Vardag / Permalink / 0
 
Ursäkta min frånvaro. Har haft hemskt mycket att göra och otroligt mycket har hänt sedan sist. För att ta det kortfattat så: har jag varit sjuk i nästan en hel vecka, eller ja, sjuk o sjuk, väldigt förkyld i alla fall! Har umgåts med Erik, shoppat lite, varit med Evve, ätit våfflor på våffeldagen, firat farfar som fyllt år, pluggat pluggat och åter pluggat och sist men inte minst - gått på första mediakursen! Dock insåg jag ganska snabbt att det inte var någonting för mig. Hade förmodligen haft otroligt kul om jag fortsatt med samhälle media, men av olika anledningar har jag (och som tur var även Freja <3) bestämt mig för att byta till samhälle samhälle, men förhoppningsvis byta bort en av kurserna mot en journalistikkurs. Spännande! 
 
I och med att jag varit sjuk har jag heller inte hunnit med att träna ens i närheten av så mycket som jag önskar. Men det ska jag ta tag i nästa vecka! Trots att jag aldrig tidigare känt mig så stressad som nu över plugget så ska jag verkligen avsätta tid till träning trots allt. Är så pepp! Nu ska jag plugga då jag har prov imorgon. Puss på er! 
 

TVÅ NYA LINNEN

Shopping / Permalink / 0
 
Två nya linnen från BikBok, båda för 99 kr. 
 
Hej! Igår var jag med Erik en liten stund och så kom mormor och morfar till oss. Idag har jag startat dagen med frukost på IKEA tillsammans med Freja och Elin. Ska springa in o köpa en ny mascara efter skolan tror jag, måste verkligen ha en ny men hatar att lägga pengar på när man bara fyller på smink... Jaja! Det är fredag, fint väder och jag är glad. Puss och kram! 
 

ONSDAG

Vardag / Permalink / 0
 
 
 
 
 
Hej! Idag gick jag i skolan mellan 10.15-13.00 så det var sjukt skönt. Efter skolan har jag varit med Freja en sväng och pluggat lite matte och nu ska jag snart åka iväg och träna. Är lite småförkyld faktiskt så får se hur det går. Hoppas verkligen inte det blir värre för jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu... :-( Jaja, ha en fin eftermiddag och kväll. 
Till top