ÅRET 2014

Fotografier, Texter, Vardag / Permalink / 0
JANUARI
Januari 2014 var en konstig månad, jag minns faktiskt inte så mycket från den här tiden och jag har heller inga bilder förutom denna glitter-bh som jag bar på nyår. Ett nyår som för övrigt var helt okej, inget speciellt egentligen. Det var en helt vanlig månad vad jag minns, varken bra eller dålig. 
FEBRUARI
Februari kom och därmed också alla hjärtans dag, min första med en pojkvän och den var utan tvekan över förväntan. Erik tog med mig till Opus och jag fick blommor och inte minst, en resa till Stockholm tillsammans med han veckan efter. Jag kan än idag säga att den resan kommer jag alltid minnas. Det var så himla himla bra enligt mig och kanske ett utav de bästa minnena som jag har med honom. 
MARS
 
Mars kom, med Mars kom sportlov och detta innebar en del träning för min del. Mycket i skolan minns jag att jag hade under denna period men i övrigt var det nog inget annat än bra.
APRIL
April kom, min favoritmånad, kanske av den anledningen att jag fyller år då men också för att våren äntligen kommer. De första blommorna kom och jag hade middag för mina närmsta vänner. Fick bland annat en parfym i födelsedagspresent som jag tycker om väldigt mycket, och i övrigt började jag klä mig i ljusare färger och dekorera rummet med ljusa pastellfärger. Var även i Motala och firade påsk. 
MAJ
Maj kom och med maj kom värmen och fina blommor. Jag började köpa klänningar och var allmänt vårfin i tunna linnen och ljusa färger. Firade även Elins födelsedag! 
JUNI
 
 
 
Juni, skolan var slut och det firades med drink och tapas på Udda med Freja. Därefter åkte vi till Stockholm med kort stopp för ett ''spontant'' bröllop för mamma och pappa, och därefter vidare till Grekland och Thassos. En jättebra resa. 
JULI
 När vi kom hem efter två veckor på Thassos hann jag inte annat än pusta ut innan 3 veckors sommarjobb väntade. Utöver detta hann jag inte göra någonting, iprincip, förutom att träffa vänner, träna i den outhärdliga värmen och lite så. 
AUGUSTI
 
Augusti, sista sommarmånaden och den spenderades med vänner, bland annat över en natt i Mys stuga. En vecka spenderades också i Motala tillsammans med Erik och familjen. Vi åt kräftor, badade i det kalla vattnet i Varamon, spelade minigolf och hade det allmänt bra. Dessutom firades Anna som fyllde år! 
SEPTEMBER
September, en månad som egentligen bara kan beskrivas med ett ord - precis som de nästkommande månaderna kom att göra - shopping. Lönen efter sommarlovet kom och jag blev helt galen. Shoppade shoppade shoppade, åkte dessutom till Stockholm och även en kryssning. My fyllde även år vilket firades med middag hemma hos henne. Bortsett från detta vart jag singel efter nästan ett helt år och mitt rum speglade detta ganska bra och gick i nyanserna svart och vitt. 
OKTOBER
 
 
Oktoboer och hösten kom på riktigt. Firade Freja som fyllde år. Haloween var jättebra med fina vänner. Finns egentligen inte så mycket mer att säga. 
NOVEMBER

November och vi annordnade en överraskningsfest för Evve. Annars hände nog inte så mycket här heller. 
DECEMBER 
 
December, spenderades helst i mysiga kläder och så tillsammans med Body Shops underbara julkalender. En bra månad. Äntligen blir det snart nytt år. 
Till top