SÖNDAG 30 JUNI

/ Permalink / 0
 
 
Hej! Imorse vaknade jag vid nio, tog en springtur vid tio på ca 4,5 kilometer och efter det har jag legat och solat. Nu kom jag alldeles strax in från en powerwalk på 4 kilometer med Isabel Adrian och Rebecca Simosson i lurarna (tipsar er alla om den, SÅ bra!). Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan väntar middag och efter det fika med Freja. Mys! 

LITE NYTT

/ Permalink / 0
 
 
 
 
Hej! Var på Birsta igår med Anna men hittade helt ärligt inte någonting alls. Inte en enda fin tröja.. Så jag får helt enkelt spara mig tills dess att höstkläderna börjar komma! Köpte i alla fall det på bilderna. Ett par nya, vita, dr.denim. Två par örhängen, ett Essie-nagellack och en ring. 

NEW IN : VICTORA'S SECRET

/ Permalink / 0
 
 
Eftersom vårt flyg från Arlanda gick så himla, himla tidigt så hade inte Victoria's Secret hunnit öppna än. SÅ himla synd. Men jag fick ju se det i alla fall, hehe. Sedan igår, när vi skulle åka hem från Kos (vilket är en liten grekisk ö, med den minsta flygplatsen jag nånsin varit på!!!!) så fanns det helt plötsligt Victoria's Secret även där. Wie. Det gjorde hela min fredag! Köpte en body lotion, Strawberry & Champange, samt en bodymist, red plum & fresia
 
Dessutom hade jag hunnit be Freja köpa med sig en body mist till mig när hon var på Arlanda några dagar tidigare, så nu har jag även en vanilj som ligger o väntar på mig. Hihi! 
 
Till top