MITT LIV

/ Permalink / 0
 
Hejhej! Har varit borta ett tag från bloggen igen så tänkte gå igenom vad som har hänt sedan sist. Har hängt på både Birsta och stan o shoppat lite nytt (ett linne och en kofta till exempel), haft våffelkväll med Freja, varit med mina vänner, varit begränsad i träningen pga min höft (aj) som jag ska till sjukgymnasten med om någon vecka osv. Nu kom jag nyss hem från gymmet där jag sprang 5 km och körde lite styrka med Anna. Imorse hjälpte jag pappa med att rensa ogräs och nu ikväll ska jag ut o äta med bästis som åker bort i två veckor. 
 
Förövrigt är mitt liv grymt just nu och kanske är det därför jag inte hinner blogga också. På lördag ska jag se v-ä-r-l-d-e-n-s bästa Håkan och jag längtar SÅ. Justja. Har hunnit med att se Håkans film, ''känn ingen sorg'' med. Den är grym. Se den! 

IDAG

/ Permalink / 0
 
Hej! Gick bort till ängen med Evelina o fotade lite sommarbilder idag. Trevligt. Nu ska jag åka o träna. MM. Du läste rätt, i denna värme ska jag låsa in mig på ett gym o träna. Ikväll ska jag vara med Freja, puss. 
Till top