TORSDAG OSV

/ Permalink / 0
 
Hej! Idag har jag bakat tacopaj med Carro på hk'n, spelat handboll på idrotten, gymmat med Freja, sprungit sex kilometer, gjort klar alla uppgifter jag har att göra, fått reda på att jag nådde mål för betyg C och A på historiaprovet, städat rummet, sett på Gossip Girl och nu ska jag lägga mig och läsa lite i Veckorevyn. Vi hörs imorgon, då har jag looooov med!!! 

DEN HÄR MÅNADEN - FEBRUARI

/ Permalink / 1
 
FEBRUARI börjar gå mot sitt slut så jag tänkte sammanfatta månaden med lite bilder och text. Jag har arbetat ett nattpass på travgalan, firat alla hjärtans dag med bästis, ensamshoppat, sett på Hedberskas vårshow, sprungit en mil ett antal gånger, tränat otroligt bra och regelbundet, haft magsjuka, beställt lite nya skal, skrivit nationella, fått en crush på peplumtoppar, gått promenader i vad som snart kan börja kallas vårväder, pluggat till fem miljarder prov, lyssnat på Oskar Linnros nysläppta OSV. 
 
Ser fram emot nästa månad otroligt mycket då den bland annat innehåller lov, Stockholsresa, att jag äntligen ska få spendera alla dessa pengar jag sparat haha, förhoppningsvis nya mål och resultat med träningen, en bättre Amanda och ett steg närmre sommaren haha. 

TISDAG JAPPPPPPPP

/ Permalink / 2
 
Hej! Det har bara gått ett dygn sedan jag uppdaterade sist men det känns verkligen som att det har hänt så sjukt mycket haha! För det första ska jag jobba i helgen (wie!), för det andra klarade jag NO-provet jag skrev igår (!!!!). En av tre i hela klassen som fixade det så de känns otroligt bra. Idag gjorde jag dessutom svenska muntliga nationella som gick bra! Efter skolan åkte jag till gymmet, sprang 5 kilometer på rekordtidoch körde därefter styrka. Direkt när jag kom hem tog jag en PW med Evelina på närmre 8 kilometer. Nu ska jag göra klart lite engelskauppgifter, äta smoothie och titta på Gossip Girl. 
Till top