DETTA ÅR

/ Permalink / 0

Här nedan har ni en lista som sammanfattar mitt år varvat med lite blandade bilder från året som gått, hoppas ert år varit minst lika fint!

 

- ÅRETS OUTFIT är nog denna. Inte för att det nödvändigtvis är det snyggaste jag haft på mig, utan snarare för att den bär med sig många minnen. Två kvällar på gatufesten och den kvällen jag såg Håkan Hellström, till exempel. 

 

- ÅRETS BÄSTA KÖP är helt klart detta läppstift (vänster). Köpte det för visso inte själv, utan fick det av mamma. Men det har hängt med varje dag och jag verkligen älskar det. 

 

- ÅRETS INSPIRATION har jag nog inte fått från någon särskild. Vänner och bekanta, tidningar, internet etc etc!

- ÅRET PRODUKT  är förmodligen Victorias's secret produkterna som jag använder nästan dagligen. 

 

- ÅRETS LÅT Two is better than one 

- ÅRETS BÄSTA BOK/TV-PROGRAM/FILM kan knappt minnas att jag läst någon bok. Tv-program måste vara Elsas värld och film? Känn ingen sorg.

- ÅRETS RESA måste nog vara Grekland. 

 

- ÅRETS MÅNAD skulle jag säga var både juni och juli. Jag kan verkligen inte bara välja en. Jag avslutade nian, fick stipendium, sprang 1,5 mil vilket är det längsta jag sprungit hittils, åt avslutningsmiddag med alla nior, åkte till Grekland i två veckor, shoppade en massa fint jag velat ha länge, gatufesten, TRÄFFADE ERIK, såg Håkans film på bio med Freja och var kort och gott bara SÅ lycklig. 

- ÅRETS VÄN måste vara Freja. Trots att vi kännt varandra i flera år så har vi verkligen haft så sjukt otroligt roligt tillsammans detta år och vi har fått mer minnen än jag kan räkna. Vi har kommit så sjukt nära varandra och även om hon var min bästa vän innan, så är hon det ännu mer nu. Men jag tycker om alla er andra jättemycket också, såklart.

- ÅRETS BILD är denna eftersom jag både ser och var så fantastiskt lycklig. 

 

 

- ÅRETS DAG är 5 juli, när jag träffde Erik. 

- ÅRETS LÄRDOM tänk efter både en och två gånger. 

- ÅRETS JOBBIGASTE om jag ska vara helt ärlig så har det inte varit så mycket jobbigt detta år, ingenting som jag tänker tillbaka på och kommer ihåg speciellt i alla fall. 

- ÅRETS BÄSTA är helt klart Grekland, alla mina älskade vänner, avslutet av nian, gatufesten, Erik, Håkan Hellström konserten, Stockholm. 

- ÅRETS CITAT ''oavsett hur många fel du anser dig göra så gör du alltid fler rätt''

- FÖR ETT ÅR SEDAN TRODDE JAG INTE ATT JAG IDAG SKULLE ha ett förhållande, gått ut med B i engelska, ha blivit nollad. 

- ÅRETS NYÅRSLÖFTEN det största är att vara stenhård med träningen igen. 3-4 pass i veckan, minst. Punkt, ingen återvändo. I övrigt är det att vara den bästa versionen av mig själv och att försöka vara en sån bra flickvän, kompis, dotter och barnbarn som bara möjligt. 

- 2014 SER JAG FRAM EMOT ett allmänt lyckat år bestående av mycket skratt och kärlek. Speciellt ser jag fram emot att gå ur första året av tre på gymnasiet och få sommarlov. Dela många dagar och nätter med Erik. Och bara vara lycklig. 

NY RING

/ Permalink / 0
 
Ny ring. Hej! Igår var jag med Erik vilket var sista gången för i år typ :-/ Nu sitter jag på tåget till Stockholm. Ska shoppa i ett par timmar nu och sedan ska vi på kryssning. Vi hörs. 

NYÅRSKLÄNNING

/ Permalink / 1
 
JULKLAPP. Fick denna fina klänning ifrån Nelly som jag ska ha på nyårsafton!! Ska visa hela outfiten från topp till tå framöver hade jag tänkt. Igår var jag på släktmiddag och idag har jag varit och shoppat med Evelina. Vi började redan klockan nio imorse med frukost på IKEA, shoppade i totlt 7 timmar haha! Fick med mig en peplum-topp, ett linne och en långärmad. Ett par trosor, två paket lösnaglar, lösögonfransar, en mascara, tre sminkborstar, ögonskuggor, en väska, ett par tigths, ett gäng hårsnoddar, ett armbnd och ett nagellack. Kan säkert ha glömt något! Imorgon ska jag äntligen äntligen äntligen få träffa Erik igen, som jag har längtat! På lördag åker jag till Stockholm, så då blir det mer shopping! 
Till top