LISTA OSV

/ Permalink / 0
- VÄRSTA STADIET I LIVET ÄR att aldrig veta hur andra människor faktiskt känner. Fy. 

- DEN BÄSTA KÄNSLAN ÄR att må bra. Att vara lycklig och glad mest hela tiden!! 

- JAG ÄR RÄDD FÖR krig, döden, strutsar, 2012, maskar, läskiga bilar, navet (hehe), skräckfilmer,  ödet & sjuka människor. 

- JAG TYCKER DET ÄR FASCINERANDE MED människor som är väldigt duktiga på något. Framförallt mode, sång och foto. 
 
- MIN BÄSTA EGENSKAP ÄR att jag inte är rädd för att säga vad jag tycker. 
 
 
- MIN SÄMSTA EGENSKAP ÄR att jag blir ganska bitchig, trotsig och tvärtemot när jag inte får som jag vill. 

- JAG SKULLE VILJA bli framgångsrik, vinna pengar, vara redaktör för en modetidning, bo i USA, skriva låtar, hitta något skrot som är värt miljoner, ha Kenzas utseende haha, kunna springa mil eter mil utan problem, vara en förebild. 

- JAG OGILLAR falska människor, orättvisa, djurplågeri, krig, mord, att inte ha kontroll över en situation, egoism , människor som ljuger och skitsnack. 

- JAG TYCKER OM min familj, mina fina vänner, min pojkvän, att vara glad, att få komplimanger, att shoppa, att sjunga, att skriva, att läsa bloggar, kärlek, utlandet, foto, pengar, att vara ekonomiskt oberoende, att resa, att känna sig behövd, att veta att man betyder, sommarlov, att lyckas, planering, sovmorgon, stränder, hav, känslomässiga personer och att skratta. 

- NUFÖRTIDEN LYSSNAR JAG MEST PÅ Håkan Hellström, Norlie & KKV, Alina Devecerski, Albin Gromer, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Erik Hassle, Train, De Vet Du (haha lol), Den Svenska Björnstammen osv osv. You name it. 

- NUFÖRTIDEN TITTAR JAG MEST PÅ nada. Ser aldrig på varken film eller TV. Men frammåt hösten blir det TopModel och liknande igen. Woop woop!!! 

- BÄSTA DAGEN PÅ VECKAN Lördag is the shit people. 
 

- NÄR JAG ÄR ARG, då är jag verkligen arg. 

- JAG GRÄT SENAST för någonting alldeles alldeles för fjantigt, precis som vanligt. 

- MITT MÅL MED LIVET ÄR att vara lycklig, bli snorrik och flytta till USA. 

- JAG ÄR STOLT ÖVER att jag aldrig ändrar åsikter pga vem jag är med eller vart jag befinner mig, att jag alltid säger vad jag tycker och att jag skiter i vad andra tycker och tänker. 

TODAY

/ Permalink / 0
COLLAGE BY ME
 
HEJ och sorry att bloggningen är som den är, hinner helt enkelt inte med mig. Idag umgicks jag först med min kusin hela förmiddagen, sista gången jag träffar henne på typ ett år. Lite sorgligt! Därefter mötte jag upp Anna och vi la oss på ängen och solade, sommar !! Sedan kom vi lite spontant på idén att åka till McDonalds och äta middag, så så blev det!! Kom precis hem och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fattar inte varför jag har veckorna fullbokade men alltid sitter ensam på lördagkvällarna. Hehe. NU ska jag gå ner o äta lite naannbröd, fred ut!! 

SPRINGER

/ Permalink / 0
PH BY ME
 
NYSS sprungit som en dåre hem i spöregnet. Dyngsur, check. Blöt, check. Kallt, CHECK. Men vad gör man inte för sina friends!! 
Till top