I am back!

/ Permalink / 3


I AM BACK! ÅH så frustrerad jag har varit på att jag inte kunnat blogga! Men det finns bara en sak o skylla för det, internet. Det la av, så imorse åkte morfar och köpte nytt modem. Nu funkar det prima! Så himla GÖTT! Nu kommer bloggningen bli som vanligt, men om det möjligtvis inte kommer några inlägg så är det bara internet som krånglar. Ha-ha! Jaha, vad har hänt sedan sist då? Jag har blivit sjuk, vant mig vid frisyren och blivit ganska mycket brunare! Dagarna har spenderats på stranden, och jag har massvis av nya grejer. NU, ut och fota så att bloggen kan få lite material!

Sommar outfit (önsketänkande)

/ Permalink / 3

Är inte det här en hel snygg outfit? Tröjan fick utebli, även fast jag inte skulle kombinera bikini, shorts och 10 cm Jeffrey Campbell. Så är det snyggt ändå. Och klackarna är magnifikia, verkligen. Glasögonen är något jag också fallit för, tur jag har som äger ett par identiska fast i svart!

give your reasons say it's not her fault but you just want somebody new

/ Permalink / 1

Hej på er! Idag ska jag till och börja med ta en spring tur med pappa. Jag vet inte ens själv om jag vill ta en fyra eller fem kilometers sträcka, haha! Efter det ska i alla fall jag och Freja dra ner till stan och ån o sätta oss där o bara ta det lugnt! Snacka lite skit, förlänga vårt liv (skratta) och bara ha det allmänt gött! Har inte träffat ungen på över en vecka, vilket är himla länge för att innan dess ha setts varje dag. Nej, det ska bli himla kul att ses. Kameran slinker ner i väskan, outfit och övriga bilder får ni i eftermiddag. Sköt om er tills dess, kram!