++++++++++

/ Permalink / 6

Hej på er! Nu är jag hemma från Birsta och det blev ett himla sent inlägg nu känner jag, men så är det. Jag fick med några köp hem, eller närmare bestämt fem. Ni får bilder på allt imorgon. Men det känns verkligen inte bra måste jag säga, har gjort av med 3000 kronor på mindre än en vecka. Det är illa, måste tacka min fina mamma som stått för alla utgifter! (Och nej, det är inte bara shopping inräknat i det. Även själva stockholmsresan ).

Senare idag ska mamma och jag ta en springtur, jobbigt i det här vädret. Föresten, det är ca 40 grader på Cypern nu. Hett!! Nu ska jag göra något åt mitt stökiga rum, njuta av världens godasta thaimat alá mamma och träna. Vi hörs. Kram!

Stockholms shopping

/ Permalink / 13

Väska;BeyondRetro//Linne;Weekday//Byxor;Monki//Skor;Åhléns//Ringar;NewYorker//
Halsband;Ur&Penn//Örhängen;Gt + Ur&Penn//Annteckninsblock+bokmärke;Antwerpen

Om ni läst min blogg och kan min stil så kan ni ju tänka er hur jag blev kär i det här linnet! FETT jävla snyggt är vad det är, love it. Halsbandet gör sig verkligen inte på bild, men ni ska få bättre bild på alla smyckena de kommande dagarna här framöver. En av ringarna är också helt fenomenalt gris snygg.

Idag ska jag åka till Birsta för att införskaffa ett halsband som jag inte riktigt vågade köpa i Stockholm, var lite halv rädd att jag skulle hitta något finare. När det kommer till smycken som går upp lite i priserna, i det här fallet till hundralappen så blir jag lätt snål. Sol och träning står också på schemat!

Q/a; Skönhet

/ Permalink / 7
- HUR FIXAR DU DITT HÅR?
Alltså jag vet inte hur många gånger jag har fått den här frågan men svaret är fortfarande detsamma - jag fixar inte mitt hår! Jag tvättar det, sköljer ut balsamet med lite kallare vatten. Använder inpackning alltför sällan, max en gång i månaden. Blåser håret, både ' stående och upp och ner' . Sedan är det klart!

- DYRASTE SKÖNHETSPRODUKTEN?
Det måste nog vara mitt schampo och balsam som ni fick se i förrgår.

- HUR LÅNG ÄR DU?
Inte lång alls. 161 centimeter lång är jag och det trivs jag SKIT bra med. Jag har alltid varit en av de längsta i klassen under hela låg och mellan stadiet (inte längst, men en av de längre). Men nu har alla kommit ikapp och växt om. Jag som alltid drömt o att vara kort trivs som fisken i vattnet. Haha - uttryck!

- SMINKAR DU DIG VARJE DAG?
Haha, nej verkligen inte. Jag sminkar mig inte alls på sommaren, däremot blir det väl desto mer under vintern då. Men till skolan har jag för det mesta bara concealer och mascara. Läppstift bär jag också alltid på mig föresten!


- HUR GÖR DU FÖR ATT FÅ SÅ VITA TÄNDER?
Jag borstar tänderna! Haha nej, men ärligt talat så är det ett arv från pappa. Jag har alltid haft vita tänder och det är jag jävligt nöjd med. Jag använder ingenting annat än tandkräm, och jag borstar två minuter två gånger om dagen. Som man ska helt enkelt.

- LÄGGER DU NER MYCKET PENGAR PÅ SKÖNHET OCH MODE?
Jag lägger inte ner ett öre på skönhet, däremot lägger jag ner varenda liten krona jag äger på mode. Så där blir det väldigt dyrt varje månad.

- VILKA TIDNINGAR LÄSER DU?
FRIDA och ELLE är de jag köper själv. Sedan läser jag alltid mammas Topp Hälsa, Amelia och Damernas värld. Någon Style by slinker med ibland också. O i brist på annat, under till exempel resor så blir det att jag köper en veckorevyn någon gång!

- VAD ÄR VIKTIGAST IN ELLER UT SIDAN?
Dum fråga, insidan så klart!

- VAD ÄR ETT MÅSTE I SMINKVÄSKAN?
Ett knallrött läppstift.

- VAD ÄR DIN NATURLIGA HÅRFÄRG?
Jag är super blond naturligt! Eller jag var innan jag började slinga och hålla på, min naturliga hårfärg har säkerligen förändrats sedan dess.

- Stilikon bland kändisar?
Borsett från alla bloggare (där Angelica Blick lätt tar hem första platsen) så är svaret garanterat Lady Gaga - och då syftar jag inte på kött dräkten.

Ps. Måste bara tillägga att detta alltså är frågor som jag fått både utanför och i bloggen. Tänkte att det kanske skulle vara kul att läsa? Ett liknande inlägg dyker upp under Cypern resan. Keep watching!