ÅRETS

/ Permalink / 4
Här nedan har ni en lista som sammanfattar mitt år varvat med lite blandade bilder från året som gått, hoppas ert år varit minst lika fint!

- ÅRETS OUTFIT måste nog ändå vara denna (KLICK). Finns många fina minnen med just den där tröjan med.

- ÅRETS BÄSTA KÖP var helt klart systemkameran även fast jag inte köpte den själv. Eller gatufest biljetterna. Eller beyond retro tygpåsen ifrån Stockholm.

- ÅRETS PRODUKT är parfymen jag köpte i torsdags. Är lite tråkig och svarar så då jag annars inte använder särskilt mycket produkter alls. Dust it ligger i och för sig annars väldigt varmt om hjärtat.

- ÅRETS INSPIRATION har jag fått från Daniel Adams-Ray faktiskt, många kloka texter där!- ÅRETS LÅT är ju fortfarande en sucker för Emil Elton's version av ''Dum av dig''.

- ÅRETS BÄSTA BOK/TV-PROGRAM/FILM elsas mode och värld toppar lätt listan över bästa böcker i år. Likaså är elsas värld helt klart bästa tv-programmet. Film ser jag knappt på men Black swan var riktigt bra.

- ÅRETS RESA måste nog ändå vara resan till Cypern två veckor i somras. Eller när jag gjorde Stockholm och Örebro med kusinen under samma årstid, det var så himla kul! För att inte tala om konfirmationslägren. Eller Stockholm - Finland resan med iprincip hela tjocka släkten tidigt i januari. Eller när syrran och jag var i Motala ensam.

- ÅRETS HÄNDELSE är gatufesten. Den veckan var kanske den roligaste i år. Den lyckligaste om inte annat.

- ÅRETS UPPLEVELSE var när jag och kusin vitamin åkte sky view och såg hela vackra Stockholm ifrån 130 meters höjd.- ÅRETS FÖRÄNDRING var utseendemässigt nog när jag klippte page. Personlighetsmässigt var det kanske i februari när jag insåg hur viktiga vänner faktiskt är.

- ÅRETS BÄSTA är gatufesten, utlands semestern, konfirmationen, alla nya vänner och erfarenheter, systemkameran, att jag äntligen vågade klippa håret, att jag skapade en blogg och skaffade facebook, min ringsamling, weekday debuten, att jag började skriva krönikor för LOOK.ST.NU, betygen, träningen, fick en liten tremänning, alla dagar i hamnen under gatufesten veckan och att jag vågade sjunga på skolavslutningen i somras.

- ÅRETS MÅNAD var augusti eller juli. Cypern, gatufesten, sommar, sena kvällar med mina fina vänner, Stockholm, värmen osv. Dom månaderna hade allt med plusmeny typ.

- ÅRETS VÄN kan jag nog inte utse. Alla har växt i mina ögon på olika sett. Vet inte vad jag skulle göra utan dom!- ÅRETS LÄRDOM läste denna text någonstans '' allt behöver man inte analysera in i döden, men det gör man visst ändå''. Den texten sammanfattar iprincip hela mitt tvånollelva.

- ÅRETS JOBBIGASTE var att bli singel igen, klippa av håret, allt plugg, nervositeten inför solo sången och liknande. Men nu när allt detta är överstökat känns det så himla bra.

- ÅRETS SAKNAD är nog två fina vänner jag mist kontakten med.

- ÅRETS CITAT '' en gång Amanda, alltid Amanda'', ''ett problem är en början på en lösning'' och ''oavsett hur många fel du anser dig göra så gör du alltid fler rätt''.

- ÅRETS MOST WANTED har nog varit systemkameran, en blackberry eller Jeffrey Campbell skorna. Eftersom systemkameran blev min här i veckan så känns det passande att införskaffa de andra två nästa år.

- FÖR ETT ÅR SEDAN TRODDE JAG INTE ATT JAG IDAG SKULLE konfirmera mig, vara singel, träna tre dagar i veckan, ha de betyg jag har, blogga eller bli en riktig facebook nörd.

- ÅRETS NYÅRSLÖFTEN är att försöka bli bättre på att ta hand om hy och hår, fortsätta träna minst tre gånger i veckan, släppa snålheten gällande fika (in your face Anna. Skojade bara!), fortsätta utveckla betygen så bra jag kan, och sist men inte minst - göra 2012 till ett år att minnas.

- 2012 SER JAG FRAM EMOT Stockholms resan med melodifestivalen final i Mars, Åre lägret under sportlovet, konfirmationen i maj, skolavslutningen i juni, utlands resa någon gång under sommaren, gatufesten och förhoppningsvis slutbetygen för åttan.

LILLA JULAFTON

/ Permalink / 1
PH BY ME

FÖRLÅT för dålig bloggning men kom hem från stan för ungefär tre sekunder sedan. Fick med mig ett par tigths och en ring hem. Kanon! Bild kommer. Nu ska jag käka middag för att sedan ha lite utav lilla julafton och få återstående paket.